About

Emma aloitti kiipeilyn sattumalta 2011 seinäkiipeilykurssilla Oregonin yliopistossa, Amerikassa. Kiipeily vei saman tien mennessään. Emma opiskeli yliopiston tarjoamat kiipeilykurssit ja vietti viikonloput lähikalliolla Smith Rockilla ja Kaskadivuorilla treenaten kiipeilykurssien oppeja.

Seuraavien kolmen vuoden ajan Emma matkusti kiipeilyn perässä Amerikan länsirannikolla. Tutuiksi kiipeilypaikoiksi tulivat muun muassa Yosemite, Zion ja Red rock. Kesälomat hän vietti Pohjois-Norjassa Lofooteilla ja Kvaloyalla. Myöhemmin kiipeilyreissut ovat vieneet Eurooppaan: Sveitsin Alpeille, Italian Dolomiiteille ja Ranskan Verdoniin.

Reissuvuosien jälkeen Emma kotiutui takaisin Tampereelle, valmistui hallintotieteen maisteriksi ja suoritti kalliokiipeilykouluttajan pätevyyden. Työskenneltyään neljä vuotta sisäkiipeilyn parissa Tampereen Kiipeilykeskuksessa Emma huomasi kaipaavansa takaisin kalliolle.

“Intohimoni on ulkona, kallioilla ja vuorilla. Haluan opettaa taitoja, jotka mahdollistavat kalliokiipeilyn harrastamisen turvallisesti. Idea oman yrityksen perustamisesta kypsyi pikkuhiljaa matkani varrella. Keväällä 2018 aika oli sopiva – syntyi Kiipeilyklinikka.”

Emman kuulumisia voi lukea blogista.